Njoftim!

Në linkun e mëposhtëm gjeni mundësinë për të marrë pjesë në një event me interes për psikologë dhe terapistë....
“Sytë nga shëndeti mendor” Ftesë pjesëmarrje

“Sytë nga shëndeti mendor” Ftesë pjesëmarrje

Të nderuar anëtarë, dashamirës të psikologjisë, pedagogë dhe studentë, punonjës të shëndetësisë, përfaqësues të shoqërisë civile dhe të organizatave! Të nderuar qytetarë! Shëndeti Mendor është kthyer në një problem mbarëbotëror veçanërisht pas pandemisë dhe padyshim,...
Asambleja e VI Kombëtare

Asambleja e VI Kombëtare

Urdhri i Psikologut ka kënaqësinë t’Ju njoftojë se në datë 13 Maj ora 13:00, në ambjentet e Hotel “President” në Lezhë, do të zhvillohen punimet e Asamblesë së VI-të Kombëtare të Urdhrit të Psikologut. Të gjithë anëtarët e interesuar për të marrë...

Njoftim!

Urdhri i Psikologut dëshiron të informojë të gjithë anëtarët e tij, mbi një mundësi shumë të mirë, që na ofrohet nga EFPA, e cila u mundëson të 38 vendeve anëtare të saj (përfshirë edhe Shqipërinë), Webinarë (takime per trajnime online) falas, mbi ndikimet...

Njoftim!

Urdhri i Psikologut ju informon se ditën e premte, datë 28.02.2020, në ambjentet e Hotel Klajdi Resort Durrës, u zhvilluan punimet e Asamblesë së IV-ët Kombëtare të Urdhrit të Psikologut. Në këtë Asamble morën pjesë 94 anëtarë të Urdhrit të Psikologut dhe u morën këto...
Asambleja Kombëtare e IV-ët

Asambleja Kombëtare e IV-ët

Të nderuar anëtarë, Kemi kënaqësinë t’Ju ftojmë në Asamblenë e IV-ët Kombëtare, ditën e premte, datë 28 Shkurt, ora 11:00, tek “Klajdi Resort”, Golem, Durrës. Për të gjithë të interesuarit në orën 10:00, do të ketë në dispozicion një mjet transporti...