Emër Mbiemër Liçenca Profesionale Cilësia në të cilën thirret në proces Nr. Tel
Tiranë
1 Naureda Bajraktari Psikologe Shkollore Organizimi Psikologe vlerësuese dhe asistuese 682815661
2 Valbona Treska Psikologe Klinike Psikologe vlerësuese dhe asistuese 684038291
3 Elvisa Sokoli Psikologe Klinike Psikologe vlerësuese dhe asistuese 692454188
4 Roland Xhako Psikologe klinik Psikolog vlerësues dhe asistues 692182842
5 Irma Vako Psikologe klinike Psikologe vlerësuese dhe asistuese 693922428
6 Elsa Kera Psikologe Klinike Psikologe vlerësuese dhe asistuese 672340077
7 Blerina Toma Psikologe Klinike dhe Kërkimi Psikologjik Psikologe vlerësuese dhe asistuese 682011130
8 Greta Talo Psikologe Klinike Psikologe vlerësuese dhe asistuese 693576828
9 Olta Jaçellari Psikologe Shkollore dhe Organizimi Psikologe vlerësuese dhe asistuese 674932881
10 Suela Kalaja Psikologe klinike Psikologe vlerësuese dhe asistuese 695449495
11 Eriselda Dervishi Psikologe Klinike Psikologe vlerësuese dhe asistuese 692931113
12 Erida Hysesani Psikologe Klinike Psikologe vlerësuese dhe asistuese 695307834
13 Enkeleda Gjoza Psikologe Klinike Psikologe vlerësuese dhe asistuese 697902399
14 Lorena Bajollari Psikologe Shkollore dhe Organizimi Psikologe vlerësuese dhe asistuese 682215005
15 Brunilda Laboviti Psikologe Klinike  Zhvillimi dhe Marrëdhëniesh Psikologe vlerësuese dhe asistuese 695431488
16 Brunketa Zoto Psikologe Shkollore -Organizimi dhe Këshillimi Psikologjik Psikologe vlerësuese dhe asistuese 692038450
17 Denisa Tanku Psikologe Shkollore dhe Organizimi Psikologe vlerësuese dhe asistuese 695540337
18 Ines Hazhimali Psikologe Klinike Psikologe vlerësuese dhe asistuese 699884257
19 Ledina Lekgegaj Psikologe klinike Psikologe vlerësuese dhe asistuese 674942340
Emër Mbiemër Liçenca Profesionale Cilësia në të cilën thirret në proces Nr. Tel
20 Aleksandra Puci Psikologe shkollore dhe organizimi Psikologe vlerësuese dhe asistuese 693887566
21 Ardita Demaj Psikologe Klinike Psikologe vlerësuese dhe asistuese 682373492
22 Danjela Blacëri Psikologe shkollore Psikologe vlerësuese dhe asistuese 692141401
23 Eralda Xhafa Psikologe Organizacionale Psikologe vlerësuese dhe asistuese 697760352
24 Erilda Ajaz Psikologe këshillimi Psikologe vlerësuese dhe asistuese 698180900
25 Arlinda Shella Psikologe në këshillim psikologjik Psikologe vlerësuese dhe asistuese 672061333
26 Rediana Kodra Psikologe klinike Psikologe vlerësuese dhe asistuese 696648718
27 Gejsi Ndoja Psikologe shkollore Psikologe vlerësuese dhe asistuese 695774852
28 Marsela Shehu Psikologe e Përgjithshme Psikologe asistuese 697366745
29 Esida Hasaj Psikologe Klinike Psikologe asistuese 692333392
30 Ervisa Lula Psikologe Shkollore Organizacionale Psikologe asistuese 699239304
31 Besmira Muçaj Psikologe në këshillim psikologjik Psikologe asistuese 694110567
32 Majlinda Blushi Psikologe Klinike Psikologe asistuese 692538130
33 Ersilda Cali Psikologe Psikologe asistuese 696527916
34 Eglantina Shabhasa Psikologe Klinike Psikologe asistuese 694118413
35 Aurela Agalliu Psikologe organizacionale Psikologe asistuese 682012234
36 Entela Syla Psikologe klinike Psikologe asistuese 683283861
37 Klarina Filaj Psikologe në Këshillim Psikologjik Psikologe asistuese 695532627
38 Eranda Bita Psikologe klinike Psikologe asistuese 695679325
39 Kristina Qerana Psikologe klinike Psikologe asistuese
40 Katerina Mullalli Psikologe klinike Psikologe asistuese 695862770
41 Enea Tane Psikolog në këshillim psikologjik Psikolog asistues 693377747
42 Xhensila Lato Psikologe klinike Psikologe asistuese 697822391
Emër Mbiemër Liçenca Profesionale Cilësia në të cilën thirret në proces Nr. Tel
Berat
43 Ersjola Bullari (Runga) Psikologe klinike dhe këshillimi Psikologe vlerësuese dhe asistuese 692587114
44 Bujana Nurellari Psikologe këshillimi psikologjik Psikologe asistuese 695214854
45 Mirela Përroj Psikologe shkollore Psikologe asistuese 695304454
46 Eli Prifti Psikologe në institucione Psikologe asistuese 696634211
47 Ardit Xhafkollari Psikolog Klinik Psikolog asistues 662303744
48 Esmeralda  Zylali Psikologe në Këshillim Psikologjik Psikologe asistuese 695259666
49 Mirela Tafa Psikologe klinike Psikologe asistuese 694115599
50 Sonila Doko Psikologe klinike Psikologe asistuese 694493289
Burrel
51 Lumturie Barhani Psikologe shkollore Psikologe vlerësuese dhe asistuese 692672948
52 Silvana Lleshi Psikologe Shkollore Psikologe asistuese 683135359
53 Silvana Bushi Psikologe klinike Psikologe asistuese 689027865
54 Dorjana Hysa Psikologe Shkollore Psikologe asistuese 686451730
55 Renalda Leka Psikologe organizacionale Psikologe asistuese 695123266
56 Aurora Hoxha Psikologe shkollore Psikologe asistuese 696369568
Elbasan
57 Ardiana Mali Psikologe këshillimi psikologjik Psikologe vlerësuese dhe asistuese 695264729
58 Eriona Hoxha Psikologe Klinike Psikologe vlerësuese dhe asistuese 693437003
59 Jonida Mustafaraj Psikologe Klinke Psikologe vlerësuese dhe asistuese 695305540
60 Orgesa Macaj Psikologe Klinike Psikologe vlerësuese dhe asistuese 695605242
61 Ilma Toçi Psikologe Shkollore Organizacionale Psikologe asistuese 696387176
Emër Mbiemër Liçenca Profesionale Cilësia në të cilën thirret në proces Nr. Tel
Durrës
62 Elton  Kuqja Psikolog Klinik Psikolog asistues 693110878
Fier
63 Rovena Kadhe Psikologe klinike Psikologe vlerësuese dhe asistuese 695576083
64 Silvana Duka Psikologe Klinike Psikologe vlerësuese dhe asistuese 692436900
65 Agim Dalipaj Psikolog shkollor Psikolog vlerësues dhe asistues 684733382
66 Esmeralda Xhelilaj Psikologe klinike Psikologe vlerësuese dhe asistuese 695572404
67 Elisa Velaj Psikologe në Institucione Psikologe asistuese 694137850
68 Kamela Xhafaj Psikologe e Përgjithshme Psikologe asistuese 693312729
69 Sonila Banushi Psikologe klinike Psikologe asistuese 684399166
Laç
70 Albana Malçi Psikologe klinike Psikologe asistuese 696926247
71 Emiranda Jahja Psikologe klinike Psikologe asistuese 697529566
72 Nertila Yzeiraj Psikologe në orientim profesional Psikologe asistuese 688211972
Korçë
73 Anjeza Vila Psikologe klinike Psikologe vlerësuese dhe asistuese 695263153
74 Marinela Postoli Psikologe Shkollore dhe Organizimi Psikologe vlerësuese dhe asistuese 693404802
75 Elsuida Vila Psikologe klinike Psikologe vlerësuese dhe asistuese 692801714
Emër Mbiemër Liçenca Profesionale Cilësia në të cilën thirret në proces Nr. Tel
76 Mariela Kosta Psikologe shkollore Psikologe asistuese 693514799
77 Nertila Sulenji Psikologe Shkollore Psikologe asistuese 673651867
78 Andi Petro Psikolog klinik Psikolog asistues 695303133
79 Elisaveta Dino Psikologe Klinike Psikologe asistuese 696171870
80 Perparim Zylfo Psikolog në Orientim Profesional Psikolog asistues 696102565
81 Ornela Lalaj Psikologe klinike Psikologe asistuese 695134270
Gjirokastër
82 Anjeza Avduli Psikologe Klinike Psikologe vlerësuese dhe asistuese 696588072
83 Valmira Duro Psikologe shkollore Psikologe asistuese 693297525
Lezhë
84 Besmir Frroku Psikolog Shkollor Organizimi Psikolog vlerësues dhe asistues 693930434
85 Marjan Ndoci Psikolog Ligjor dhe Këshillimi Psikologjik Psikolog asistues 676012412
86 Jolanda Hila Psikologe ligjore Psikolog asistuese 689019494
Lushnje
87 Erinda Bani Psikologe Klinike Psikologe vlerësuese dhe asistuese 692143845
88 Fatmira Lala Psikologe klinike Psikologe asistuese 692626443
Shkodër
89 Arlinda Kaca Psikologe Këshillimi Psikologjik Psikologe vlerësuese dhe asistuese 672694511
90 Arjeta Doçi Psikologe klinike Psikologe vlerësuese dhe  asistuese 672248388
91 Migena Haxhi Psikologe ligjore Psikologe vlerësuese dhe  asistuese 693129434
92 Elona Hasmujaj Psikologe klinike Psikologe vlerësuese dhe  asistuese 686414991
Emër Mbiemër Liçenca Profesionale Cilësia në të cilën thirret në proces Nr. Tel
93 Frida Dashi Psikologe ligjore Psikologe asistuese 673368997
94 Altin Nika Psikolog ne Këshilllim Psikologjik Psikolog asistues 692858111
95 Elona Kopliku Psikologe Ligjore Psikologe asistuese 695217484
96 Denisa Ndrejaj Psikologe klinike Psikologe asistuese 695651802
Kukës
97 Alfred Nela Psikolog shkollor dhe organizacional Psikolog asistues 683588869
Vlorë
98 Edina Memaj Psikologe këshillimi psikologjik Psikologe vlerësuese dhe asistuese 698963202
99 Ilva Lamaj Psikologe në formim, kualifikim dhe inovacion, në kontekstet sociale dhe organizacionale Psikologe vlerësuese dhe asistuese 696970953
100 Donika Maliqi Psikologe klinike Psikologe asistuese 693098246
101 Klajdina Hodaj Psikologe Shkollore Psikologe asistuese 695518831
102 Elona Toçaj Psikologe klinike Psikologe asistuese 696625469
Fushë Krujë
103 Anjeza Kallaku Psikologe klinike Psikologe vlerësuese dhe asistuese 692875166
Krujë
104 Sonila Shullazi Psikologe Shkollore Psikologe asistuese 695526598
Pogradec
105 Ina Blacëri Psikologe klinike Psikologe asistuese
Tropojë
106 Klodiana Docaj Psikologe Shkollore Organizacionale Psikologe vlerësuese dhe  asistuese 696261917
107 Florida Docaj Psikologe Ligjore Psikologe asistuese 695222119