Psikologu i Vitit!

Psikologu i Vitit!

E mbyllim vitin me një eveniment të bukur e të rëndësishëm për psikologët që tashmë është kthyer në traditë të fundvitit. Sikundër të gjithë e dini, këtë vit të nominuarit nga vetë Ju nuk ishin tre por pesë psikologë: – Z.Anxhela Peza – Znj.Brunilda...
Njoftim!

Njoftim!

Urdhri i Psikologut njoftoi ditë më parë, lidhur me faktin se është në kërkim të përzgjedhjes së një Mentori dhe një Lideri në Zhvillim, me qëllim për t’i bërë pjesë të projektit dhe përfaqësuar Urdhrin e Psikologut në Institutin Global të Udhëheqjes së Mësimit...
Njoftim

Njoftim

Rikujtesë! Urdhri i Psikologut rikujton të gjithë ata psikologë, të cilëve i’u ka përfunduar vlefshmëria e Licencës dhe që kanë interesin për rinovimin e saj, se duhet të bëjnë një kërkesë zyrtare për rinovimin e Licencës. Kërkesa mund të bëhet në faqen zyrtare...
Njoftim

Njoftim

Urdhri i Psikologut është në kërkim të Psikologut/es më të mirë të vitit 2022! Në vijim të traditës tashmë 5 vjeçare çdo fundvit, kërkojmë mendimin e gjithsecilit nga Ju, për të vlerësuar në mënyrë simbolike psikologun/en, që ka patur më shumë impakt me punën e tij në...

Njoftim!

Këtë vit hyri në fuqi vendimi i Këshillit Kombëtar të Urdhrit të Psikologut mbi kategorizimin e kuotizacioneve të anëtarësisë. Ky vendim favorizonte veçanërisht kategorinë e praktikantëve dhe u shtonte një barrë më të madhe financiare kategorisë së psikologëve që...