Trajnimi “Ndihma Psikologjike në situata emergjente”

Në vijim të trajnimeve për menaxhimin e emergjencave, organizojmë trajnimi e dytë,  me temë: “Ndihma Psikologjike në situata emergjente”, i cili do  të mbahet në datat 15-16 shkurt 2020, pranë ambjenteve të Universitetit “Marin Barleti”. Tetë...

Njoftim i Provimit të Praktikës Profesionale!

Urdhri i Psikologut Ju informon se  zhvillimi i  Provimit të Praktikës Profesionale do të kryhet në datat 4,5,6,7 Shkurt 2020, pranë ambjenteve të Urdhrit të Psikologut. Sikundër Jeni infomuar edhe nëpërmjet e-mailit, do të kërkonim nga Ju të respektoni me rigorozitet...

Njoftim !

Urdhri i Psikologut ju informon se Trajnimi me temë: “Menaxhimi i Emergjencave me në fokus traumën”, do të organizohet nga Urdhri i Psikologut në bashkëpunim me Universitetin Mesdhetar të Tiranës, ku do të lektojë Prof. Vitalii Klymchuk, psikolog i...

Njoftim!

  Urdhri i Psikologut njofton se për shkak të tërmetit të 26 Nëntorit dhe situatës emergjente të krijuar pas saj, nuk u bë dot i mundur realizimi i organizimit të Provimit të Praktikës Profesionale në muajin Dhjetor, ndaj për këtë arsye Vlerësimi i Aftësimit...

Njoftim për trajnim!

Si fillim Ju urojmë te gjithëve nje vit sa më të mbarë e me shëndet! Duke marrë shkas nga situata emergjente e krijuar pas tërmetit të 26 Nëntorit, Urdhri i Psikologut ju njofton se do të organizojë një trajnim për të gjithë psikologët, të cilët do të kenë dëshirë të...