Misioni

Misioni i Urdhrit të Psikologut është nxitja dhe ruajtja e standardeve të larta në formimin dhe ushtrimin…

Historiku

Asnjë individ nuk mund të ushtrojë profesionin e Psikologut,në sistemin publik apo privat në Republikën e Shqipërisë…

Organizimi

Asnjë individ nuk mund të ushtrojë profesionin e psikologut, në sistemin publik apo privat në Republikën e Shqipërisë…

Presidenti

Dr.Valbona Treska

Legjislacioni

Akte Themelore, Ligje…

Botime

Raporti Vjetor – Urdhri i Psikologut

Regjistri Anëtarësise

Urdhri i Psikologut

  • njoftim

Covid-19 Psikologët shqiptarë online

Disa ditë më parë prezantuam shërbimin “Psikologët shqiptarë online”. Shërbimi ishte I ri dhe duke vlerësuar se dhe vete profesioni I psikologut mbetet I ri në vend, personalisht inkurajova fillimisht veten dhe çdo...

  • anetaret

Covid-2019!

Përshëndetje, Shpresojmë mbi të gjitha të jeni mirë ju dhe të gjithë familjarët! Kjo që po kalojmë është një situatë e vështirë dhe e panjohur për të gjithë, ndaj në këto kushte, është e rëndësishme që si profesionistë, të...

  • evente

Njoftim!

Urdhri i Psikologut ju informon se ditën e premte, datë 28.02.2020, në ambjentet e Hotel Klajdi Resort Durrës, u zhvilluan punimet e Asamblesë së IV-ët Kombëtare të Urdhrit të Psikologut. Në këtë Asamble morën pjesë 94 anëtarë...