Revista EFPA

Në linkun e mëposhtëm do të gjeni revistën vjetore të EPFA (Europian Federation Psychologists’ Associations) https://efpa.magzmaker.com/february_2021
Njoftim

Njoftim

Urdhri i Psikologut ju njofton se Kartat e Anëtarësisë 2021 (për psikologët e licencuar dhe ata praktikantë), do të vijojnë të shpërndahen nga dita e mërkurë, datë 17 Shkurt deri ditën e premte datë 19 Shkurt nga ora 09:00 deri në orën 10:00. Shpërndarja e kartave do...

Super lajm✅ Urdhri i Psikologut ka nisur prej disa kohësh një seri kontaktesh me kompanitë më të mëdha në treg, me qëllim lehtësimin e shërbimeve në vlerë monetare për psikologët anëtarë të UP. Pas lehtësimit të shërbimeve me Postën Shqiptare, vijmë me një Marrëveshje...

Njoftim! Urdhri i Psikologut ju informon se, me Vendimin Nr.2 datë 03.02.2021 të Këshillit Kombëtar, është miratuar Rregullorja e Zgjedhjeve e Urdhrit të Psikologut. Bazuar në nenin 4, pika 1, të kësaj Rregullore, zgjedhjet për organet drejtuese të Urdhrit të...

Njoftim!

Njoftim! Urdhri i Psikologut, duke marrë shkas nga disa psikologë, të cilët janë interesuar të përkthejnë në kredite për rilicencim, pjesëmarrjen e tyre në aktivitete të organizuara nga organizata të huaja, sqaron se: Rregullorja e Edukimit në Vazhdim, parashikon në...