Njoftim i rëndësishëm!

Njoftim i rëndësishëm!

Urdhri i Psikologut njofton për të gjithë psikologët e licencuar që duan të aplikojnë për të marrë kredite me Vetëraportim, se do të rifillojnë aplikimet sërish nga data 1 Korrik deri në datë 15 Korrik 2022. Të gjithë ata psikologë, të cilët duan të përfitojnë kredite...
U përmbyll me sukses Samiti i Aleancës Globale të Psikologjisë

U përmbyll me sukses Samiti i Aleancës Globale të Psikologjisë

U përmbyll me sukses Samiti i Aleancës Globale të Psikologjisë (Global Psychology Alliance) i mbajtur në Bogotà, Kolumbi.Në fund të Samitit liderët e vendeve pjesëmarrëse nënshkruan një deklaratë të përbashkët mbi Shëndetin Mendor dhe Ngrohjen Globale.Jemi të lumtur...