Data e Provimit te Shtetit 15 Shtator

Data e Provimit te Shtetit 15 Shtator

Njoftim! Njoftohen të gjithë psikologët për të cilët Provimi i Shtetit në muajin Korrik nuk u realizua, se data e provimit është 15.09.2023. Lutemi mos harroni te merrni me vete kartën e identitetit dhe faturën e pagesës së provimit. Për më tepër informacion klikoni...