Njoftim mbi anëtarësimin në EAOWP

Njoftim mbi anëtarësimin në EAOWP

Shumë e lumtur të ndaj me JU anëtarësimin tonë me të drejta të plota në Europen Association of Work and Organizational Psychology (EAWOP) Ky është i pari anëtarësim i komunitetit të psikologëve të Shqipërisë në më shumë se 20 vite psikologji në vend. Do punojmë fort...
Reagim publik

Reagim publik

  Të dashur miq, Prej dy vitesh tashmë, nisur edhe nga pozicioni i Presidentit të Urdhrit të Psikologut, jam vënë shpesh nën kritika, por edhe sulme, lidhur me punën e bërë deri më tani apo punën e institucionit në tërësi, vendosjen e rregullave dhe përpjekjet...