Njoftim per takim pune!

Në kuadër të njoftimit mbi ekpertët psikologë që mund të thirren si të tillë pranë gjykatave në të gjithë vendin, si dhe për psikologët që janë të intersuar të përfshihen në procesin e drejtësisë për të mitur, sqarojmë se: Ditën e enjte dt.01.02.2018, ora 12.00 në...

Njoftim! Drejtësia për të mitur

Të nderuar psikologë! Në datën 1 janar 2018 ka hyrë në fuqi ligji nr.37/207 “Kodi i Drejtësisë Penale për të Mitur”. Psikologu është pjesë e rëndësishme e sistemit të drejtësisë për të miturit, së bashku me përfaqësues të institucioneve të tjera. Bazuar në shkresën...

Njoftim mbi psikologet eksperte ne gjykata!

Njoftohen të gjithë psikologët, anëtarë të Urdhrit të Psikologut, se nisur nga bashkëpunimi intensiv me Ministrinë e Drejtësisë lidhur ndërtimin e regjistrit elektronik të ekspertëve të cilët mund të thirren nga gjykata, kjo ministri i është drejtuar Urdhrit të...

Njoftim!

Te nderuar Anetare te Urdhrit te Psikologut, por edhe dashamires te profesionit, kemi kenaqesine te ndajme sot me Ju njoftimin se: SOT DOREZUAM ZYRTARISHT KERKESEN PER ANETARESIM ME TE DREJTA TE PLOTA NE “EUROPEAN FEDERATION OF PSYCHOLOGISTS’...