Njoftim i rëndësishëm!

Njoftim i rëndësishëm!

Urdhri i Psikologut sjell në vëmendje të të gjithë anëtarëve të tij një njoftim shumë të rëndësishëm në lidhje me pagesën e Kuotizacionit vjetor për anëtarësinë në Urdhrin e Psikologut. Duke qenë se ulja e kuotizacionit vjetor ka qenë një temë mjaft e diskutuar prej...
Sqarim publik mbi Organizimin e Provimit të Shtetit

Sqarim publik mbi Organizimin e Provimit të Shtetit

Urdhri i Psikologut kërkon të sqarojë të gjithë psikologët dhe opinionin publik në lidhje me organizimin e Provimit të Shtetit për Psikologët se:   Institucioni ynë ka qenë dhe vijon të jetë prej afro 3 vitesh në bashkëpunim të vazhdueshëm me Ministrinë e Arsimit...

Njoftim!

Urdhri i Psikologut njofton se të gjithë psikologët shkollorë të cilët janë të interesuar të marrin pjesë në Konferencën e Shoqatës Ndërkombëtare të Psikologëve Shkollorë (ISCA), se mund të regjistrohen në të duke filluar nga data 15 Dhjetor. Konferenca e 43-të e...
Njoftim

Njoftim

Urdhri i Psikologut në vijim të prezantimeve të Koordinatorëve të Urdhrit të Psikologut në qarqet Elbasan, Lezhë, Shkodër, Dibër, Lushnje, Vlorë dhe Gjirokastër, Ju rikujton se janë rihapur aplikimet për Koordinator për qarqet: 1. BERAT 2. DURRËS 3. FIER Çdo psikolog...