Njoftim!

Njoftim!

NJOFTIM PËR ZHVILLIMIN E ASAMBLESË V-të KOMBËTARE Të nderuar anëtarë, Ne datë 18 Qershor 2021, ora 10:00, do të mbahet Asambleja e V-të Kombëtare e Urdhrit të Psikologut. Për shkak të masave anti COVID-19, Asambleja do të zhvillohet në ambjentet e jashtme të Pallatit...

Të dashur anëtarë, Federata e Psikologëve Europianë (EFPA) po diskuton lidhur me përcaktimin e Vitit Europian të Shëndetit Mendor. Duke marrë shkas nga këto diskutime të realizuara gjatë mbledhjes së Presidentëve të EFPA, si dhe nga kohët e vështira pandemike që po...

Intervistë

  Provimi i Shtetit për Psikologët, Presidentja e UP Valbona Treska: Nuk do të ketë penalizime Ndiqni te gjithe intervistën:...