Provimi i Praktikës

Provimi i Praktikës

Njoftim! Ju lutemi lexojeni deri në fund tekstin e njoftimit.. Të gjithë psikologët që kanë përfunduar periudhën 1 vjeçare të supervizimit dhe nuk kanë kryer ende Provimin e Vlerësimit të Aftësimit Praktik duhet të sjellin deri në datë 31 Maj: -Dokumentat e mbylljes...

Njoftim për regjistrimin në provimin e praktikës! Urdhri i Psikologut u bën thirrje të gjithë psikologëve praktikantë, të cilët e kanë përfunduar periudhën e ushtrimit të praktikës profesionale, se duhet të dorëzojnë një kërkesë me shkrim pranë zyrës tonë, brenda...

Njoftim!

  Urdhri i Psikologut njofton se për shkak të tërmetit të 26 Nëntorit dhe situatës emergjente të krijuar pas saj, nuk u bë dot i mundur realizimi i organizimit të Provimit të Praktikës Profesionale në muajin Dhjetor, ndaj për këtë arsye Vlerësimi i Aftësimit...
Njoftim për praktikantët!

Njoftim për praktikantët!

Njoftojmë të gjithë psikologët, të cilët kanë përfunduar praktikën profesionale se duhet të regjistrohen menjëherë në Vlerësimin e Aftësimit Praktik, si parakusht ligjor, për Provimin e Shtetit dhe pajisjen me Licencë. Sjellim në vëmendje se dosja e secilit nga...
Njoftim për regjistrimin në provimin e praktikës!

Njoftim për regjistrimin në provimin e praktikës!

Urdhri i Psikologut u bën thirrje edhe njëherë të gjithë psikologëve praktikantë, të cilët e kanë përfunduar periudhën e ushtrimit të praktikës profesionale, se duhet të dorëzojnë një kërkesë me shkrim pranë zyrës tonë, brenda datës 8 Nëntor 2019 (afati përfundimtar),...