Psikologë të certifikuar nga UP në Drejtësi: 123

Griselda  Neli Psikologe asistuese për të miturit
Marsela Shehu Psikologe asistuese për të miturit
Xhensila Lato Psikologe asistuese për të miturit dhe vlerësuese
Marinela  Gjeloshi Psikologe asistuese për të miturit
Aida  Yzeiri Psikologe asistuese për të miturit
Denisa Ndreka Psikologe asistuese për të miturit
Delina Malaj Psikologe asistuese për të miturit
Ersilda Cali Psikologe asistuese për të miturit
Esida Hasaj Psikologe asistuese për të miturit
Ervisa Lula Psikologe asistuese për të miturit
Besmira Muçaj Psikologe asistuese për të miturit
Majlinda Blushi Psikologe asistuese për të miturit
Eglantina Shabhasa Psikologe asistuese për të miturit
Aurela Agalliu Psikologe asistuese për të miturit
Klarina Filaj Psikologe asistuese për të miturit
Eranda Bita Psikologe asistuese për të miturit
Kristina  Qerana Psikologe asistuese për të miturit
Katerina Mullalli Psikologe asistuese për të miturit
Enea Tane Psikolog asistues për të miturit
Elvisa  Sokoli Psikologe eksperte e vlerësimit psikologjik dhe asistuese e të miturit
Roland Xhako Psikolog ekspert i vlerësimit psikologjik dhe asistues i të miturit
Irma Vako Psikologe eksperte e vlerësimit psikologjik dhe asistuese e të miturit
Elsa Kera Psikologe eksperte e vlerësimit psikologjik dhe asistuese e të miturit
Blerina Toma Psikologe eksperte e vlerësimit psikologjik dhe asistuese e të miturit
Greta Talo Psikologe eksperte e vlerësimit psikologjik dhe asistuese e të miturit
Olta Jaçellari Psikologe eksperte e vlerësimit psikologjik dhe asistuese e të miturit
Suela Kalaja Psikologe eksperte e vlerësimit psikologjik dhe asistuese e të miturit
Eriselda Dervishi Psikologe eksperte e vlerësimit psikologjik dhe asistuese e të miturit
Erida Hysesani Psikologe eksperte e vlerësimit psikologjik dhe asistuese e të miturit
Enkeleda Gjoza Psikologe eksperte e vlerësimit psikologjik dhe asistuese e të miturit
Lorena Bajollari Psikologe eksperte e vlerësimit psikologjik dhe asistuese e të miturit
Brunilda Laboviti Psikologe eksperte e vlerësimit psikologjik dhe asistuese e të miturit
Brunketa Zoto Psikologe eksperte e vlerësimit psikologjik dhe asistuese e të miturit
Denisa Tanku Psikologe eksperte e vlerësimit psikologjik dhe asistuese e të miturit
Ines Hazhimali Psikologe eksperte e vlerësimit psikologjik dhe asistuese e të miturit
Aleksandra Puci Psikologe eksperte e vlerësimit psikologjik dhe asistuese e të miturit
Ardita Demaj Psikologe eksperte e vlerësimit psikologjik dhe asistuese e të miturit
Danjela Blacëri Psikologe eksperte e vlerësimit psikologjik dhe asistuese e të miturit
Eralda Xhafa Psikologe eksperte e vlerësimit psikologjik dhe asistuese e të miturit
Erilda Ajaz Psikologe eksperte e vlerësimit psikologjik dhe asistuese e të miturit
Arlinda Shella Psikologe eksperte e vlerësimit psikologjik dhe asistuese e të miturit
Rediana Kodra Psikologe eksperte e vlerësimit psikologjik dhe asistuese e të miturit
Gejsi Ndoja Psikologe eksperte e vlerësimit psikologjik dhe asistuese e të miturit
Naureda Bajraktari Psikologe eksperte e vlerësimit psikologjik dhe asistuese e të miturit
Valbona Treska Psikologe eksperte e vlerësimit psikologjik dhe asistuese e të miturit
Bujana  Nurellari Psikologe asistuese për të miturit
Mirela Përroj Psikologe asistuese për të miturit
Eli Prifti Psikologe asistuese për të miturit
Ardit Xhafkollari Psikolog asistues për të miturit
Esmeralda  Zylali Psikologe asistuese për të miturit
Mirela Tafa Psikologe asistuese për të miturit
Sonila Doko Psikologe asistuese për të miturit
Migena  Bakiaj Psikologe asistuese për të miturit
Ersjola Bullari (Runga) Psikologe eksperte e vlerësimit psikologjik dhe asistuese e të miturit
Silvana Lleshi Psikologe asistuese për të miturit
Silvana Bushi Psikologe asistuese për të miturit
Dorjana Hysa Psikologe asistuese për të miturit
Renalda Leka Psikologe asistuese për të miturit
Aurora Hoxha Psikologe asistuese për të miturit
Lumturie Barhani Psikologe eksperte e vlerësimit psikologjik dhe asistuese e të miturit
Ilma Toçi Psikologe asistuese për të miturit
Manolita  Hida Psikologe eksperte e vlerësimit psikologjik dhe asistuese e të miturit
Ardiana Mali Psikologe eksperte e vlerësimit psikologjik dhe asistuese e të miturit
Eriona Hoxha Psikologe eksperte e vlerësimit psikologjik dhe asistuese e të miturit
Jonida Mustafaraj Psikologe eksperte e vlerësimit psikologjik dhe asistuese e të miturit
Orgesa Macaj Psikologe eksperte e vlerësimit psikologjik dhe asistuese e të miturit
Elton  Kuqja Psikolog ekspert i vlerësimit psikologjik dhe asistues i të miturit
Elisa Velaj Psikologe asistuese për të miturit
Kamela Xhafaj Psikologe asistuese për të miturit
Sonila Banushi Psikologe asistuese për të miturit
Rovena Kadhe Psikologe eksperte e vlerësimit psikologjik dhe asistuese e të miturit
Silvana Duka Psikologe eksperte e vlerësimit psikologjik dhe asistuese e të miturit
Agim  Dalipaj Psikolog ekspert i vlerësimit psikologjik dhe asistues i të miturit
Esmeralda Xhelilaj Psikologe eksperte e vlerësimit psikologjik dhe asistuese e të miturit
Albana Malçi Psikologe asistuese për të miturit
Emiranda Jahja Psikologe asistuese për të miturit
Nertila Yzeiraj Psikologe asistuese për të miturit
Anjeza Vila Psikologe eksperte e vlerësimit psikologjik dhe asistuese e të miturit
Marinela Postoli Psikologe eksperte e vlerësimit psikologjik dhe asistuese e të miturit
Elsuida Vila Psikologe eksperte e vlerësimit psikologjik dhe asistuese e të miturit
Mariela Kosta Psikologe asistuese për të miturit
Nertila Sulenji Psikologe eksperte e vlerësimit psikologjik dhe asistuese e të miturit
Andi Petro Psikolog asistues për të miturit
Elisaveta Dino Psikologe eksperte e vlerësimit psikologjik dhe asistuese e të miturit
Perparim Zylfo Psikolog asistues për të miturit
Ornela Lalaj Psikologe asistuese për të miturit
Valmira Duro Psikologe asistuese për të miturit
Loreta  Mamani Psikologe asistuese për të miturit
Anjeza Avduli Psikologe eksperte e vlerësimit psikologjik dhe asistuese e të miturit
Marjan Ndoci Psikolog ekspert i vlerësimit psikologjik dhe asistues i të miturit
Jolanda Hila Psikologe asistuese për të miturit
Jetmir   Nikolli Psikolog ekspert i vlerësimit psikologjik dhe asistues i të miturit
Lindita Prenga Psikologe eksperte e vlerësimit psikologjik dhe asistuese e të miturit
Besmir Frroku Psikolog ekspert i vlerësimit psikologjik dhe asistues i të miturit
Fatmira Lala Psikologe asistuese për të miturit 
Anila Hodo Psikologe eksperte e vlerësimit psikologjik dhe asistuese e të miturit
Erinda Bani Psikologe eksperte e vlerësimit psikologjik dhe asistuese e të miturit
Arlinda Kaca Psikologe eksperte e vlerësimit psikologjik dhe asistuese e të miturit
Arjeta Doçi Psikologe eksperte e vlerësimit psikologjik dhe asistuese e të miturit
Migena Haxhi Psikologe eksperte e vlerësimit psikologjik dhe asistuese e të miturit
Elona Hasmujaj Psikologe eksperte e vlerësimit psikologjik dhe asistuese e të miturit
Vinifreda Gazuli Psikologe eksperte e vlerësimit psikologjik dhe asistuese e të miturit
Frida Dashi Psikologe asistuese për të miturit
Altin Nika Psikolog asistues për të miturit
Elona Kopliku Psikologe asistuese për të miturit
Denisa Ndrejaj Psikologe asistuese për të miturit
Alfred Nela Psikolog asistues për të miturit
Donika Maliqi Psikologe asistuese për të miturit
Klajdina Hodaj Psikologe asistuese për të miturit
Elona Toçaj Psikologe asistuese për të miturit
Denada  Kreshpaj Psikologe asistuese për të miturit
Erjona   Dervishaliaj Psikologe eksperte e vlerësimit psikologjik dhe asistuese e të miturit
Gentjana    Xhelili Psikologe eksperte e vlerësimit psikologjik dhe asistuese e të miturit
Ina  Islamaj Psikologe eksperte e vlerësimit psikologjik dhe asistuese e të miturit
Veliona  Hoxhaj Psikologe eksperte e vlerësimit psikologjik dhe asistuese e të miturit
Edina Memaj Psikologe eksperte e vlerësimit psikologjik dhe asistuese e të miturit
Ilva Lamaj Psikologe eksperte e vlerësimit psikologjik dhe asistuese e të miturit
Anjeza Kallaku Psikologe eksperte e vlerësimit psikologjik dhe asistuese e të miturit
Sonila Shullazi Psikologe asistuese për të miturit
Ina Blacëri Psikologe asistuese për të miturit
Florida  Docaj Psikologe asistuese për të miturit
Klodiana Docaj Psikologe eksperte e vlerësimit psikologjik dhe asistuese e të miturit
Arta Beqiri Psikologe eksperte e vlerësimit psikologjik dhe asistuese e të miturit