Asambleja e VI Kombëtare

Asambleja e VI Kombëtare

Urdhri i Psikologut ka kënaqësinë t’Ju njoftojë se në datë 13 Maj ora 13:00, në ambjentet e Hotel “President” në Lezhë, do të zhvillohen punimet e Asamblesë së VI-të Kombëtare të Urdhrit të Psikologut. Të gjithë anëtarët e interesuar për të marrë...

Njoftim në lidhje me regjistrimin në Provimin e Shtetit!

Urdhri i Psikologut njofton se nga nesër datë 13 Prill 2022, të gjithë psikologët të cilët janë në pritje të kryerjes së Provimit të Shtetit dhe që janë të interesuar të regjistrohen për të zhvilluar këtë provim në datat 18,19 dhe 20 Maj 2022, do të kenë mundësinë të...