Njoftim!

Urdhri i Psikologut dëshiron të informojë të gjithë anëtarët e tij, mbi një mundësi shumë të mirë, që na ofrohet nga EFPA, e cila u mundëson të 38 vendeve anëtare të saj (përfshirë edhe Shqipërinë), Webinarë (takime per trajnime online) falas, mbi ndikimet...

Njoftim!

Urdhri i Psikologut ju informon se ditën e premte, datë 28.02.2020, në ambjentet e Hotel Klajdi Resort Durrës, u zhvilluan punimet e Asamblesë së IV-ët Kombëtare të Urdhrit të Psikologut. Në këtë Asamble morën pjesë 94 anëtarë të Urdhrit të Psikologut dhe u morën këto...
Asambleja Kombëtare e IV-ët

Asambleja Kombëtare e IV-ët

Të nderuar anëtarë, Kemi kënaqësinë t’Ju ftojmë në Asamblenë e IV-ët Kombëtare, ditën e premte, datë 28 Shkurt, ora 11:00, tek “Klajdi Resort”, Golem, Durrës. Për të gjithë të interesuarit në orën 10:00, do të ketë në dispozicion një mjet transporti...

Trajnimi “Ndihma Psikologjike në situata emergjente”

Në vijim të trajnimeve për menaxhimin e emergjencave, organizojmë trajnimi e dytë,  me temë: “Ndihma Psikologjike në situata emergjente”, i cili do  të mbahet në datat 15-16 shkurt 2020, pranë ambjenteve të Universitetit “Marin Barleti”. Tetë...
Njoftim!

Njoftim!

  Të nderuar anëtarë, Për shkak të ditëve të festave, zyra e U.P do jetë e mbyllur ditën e martë dt.30.04.2019. Kjo ditë pune do të zevëndesohet të shtunën dt.04.05.2019. Faleminderit per mirkuptimin, Stafi U.P
Njoftim!

Njoftim!

Të nderuar anëtarë, Pranë Urdhrit të Psikologut gjeni botimin e Kodit të Etikës dhe Gjykimit Disiplinor me kosto 300 lekë. Faleminderit