Njoftim!

Rikujtesë! Ka nisur që prej ditës së sotme shpërndarja e Kartave të Anëtarësisë 2022. Çdo anëtar i Urdhrit të Psikologut, i cili ka shlyer detyrimin ligjor të kuotizacionit për këtë vit, mund të paraqitet pranë zyrës tonë nga e hëna në të premte, ora 09:00-11:00, për...

Njoftim!

Në linkun bashkëngjitur gjeni trajtimin e problematikës për rritjen e kuotizacionit vjetor për kategorinë e psikologëve, pjesë të sistemit të drejtësisë. Psikologet ne drejtesi, Kuotizacioni 2022

Njoftim!

Urdhri i Psikologut ju njofton se Programi i Kërkuesve të Rinj The Junior Researcher Program (JRP) po kërkon gjashtë studentë të cilët po ndjekin doktoraturën dhe studiues postdoktoralë në fushën e psikologjisë, për t’u bërë studiues kërkimor në JSchool 2022....
Njoftim!

Njoftim!

Urdhri i Psikologut njofton se duke filluar nga dita e hënë datë 31 Janar nis shpërndarja e Kartave të Anëtarësisë për vitin 2022 për të gjithë anëtarët tanë, si për ata të cilët janë të licencuar po ashtu edhe për praktikantët. Të gjithë ata anëtarë të cilët kanë...
Njoftim!

Njoftim!

Urdhri i Psikologut njofton se ditën e mërkurë, datë 26 Janar ora 13:00, do të zhvillohet një sesion online Pyetje-Përgjigje i Presidentes së Urdhrit të Psikologut Znj.Valbona Treska me anëtarësinë. Çdo anëtar i cili dëshiron të bëhet pjesë e këtij takimi, për të...