ASAMBLEJA E PARE E URDHRIT TE PSIKOLOGUT

Marrëveshja e Bashkëpunimit mes Urdhrit të Psikologut dhe Drejtorisë së Përgjithshme të Burgjeve

ZGJEDHJE URDHRI I PSIKOLOGUT 2021

Kongresi i 18 i Psikologjisë organizuar nga European Federation of Psychologists’ Associations Brighton, UK 3-6 korrik 2023