Njoftim !

Urdhri i Psikologut ju informon se Trajnimi me temë: “Menaxhimi i Emergjencave me në fokus traumën”, do të organizohet nga Urdhri i Psikologut në bashkëpunim me Universitetin Mesdhetar të Tiranës, ku do të lektojë Prof. Vitalii Klymchuk, psikolog i...

Njoftim për trajnim!

Si fillim Ju urojmë te gjithëve nje vit sa më të mbarë e me shëndet! Duke marrë shkas nga situata emergjente e krijuar pas tërmetit të 26 Nëntorit, Urdhri i Psikologut ju njofton se do të organizojë një trajnim për të gjithë psikologët, të cilët do të kenë dëshirë të...
Njoftim!

Njoftim!

Urdhri i Psikologut njofton të gjithë anëtarët e tij se, si shkak i tëmetit të 26 Nëntorit, zyra Qendrore e UP nuk është funksionale për të zhvilluar aktivitetin normal të saj. Urdhri i Psikologut po punon për restaurimin sa më të shpejtë të saj. Jeni të lutur që për...
Si të Anëtarsohemi në U.P.

Si të Anëtarsohemi në U.P.

Për t’u regjistruar si anëtar i Urdhrit të Psikologut duhet të paraqiten dokumentet e mëposhtme:  Pasaportë ose Kartë ID të vlefshme fotokopje  Kërkesë për anëtarësim  Curriculum Vitae  Diplomat, të cilat vërtetojnë studimet e kryera dhe titujt e fituar, sipas...
Të nderuar anëtarë të Urdhrit të Psikologut!

Të nderuar anëtarë të Urdhrit të Psikologut!

  Urdhri i Psikologut, i përfaqsuar nga presidentja Valbona Treska, po merr pjesë në Samitin Ndërkombëtar inagurues të Psikologjisë dhe Shëndetit Global: “Një Udhëheqës në Veprim mbi Klimën”, i cili po mbahet në datat 14-16 Nëntor në Lisbonë, Portugali. Ky samit...
Njoftim mbi anëtarësimin në EAOWP

Njoftim mbi anëtarësimin në EAOWP

Shumë e lumtur të ndaj me JU anëtarësimin tonë me të drejta të plota në Europen Association of Work and Organizational Psychology (EAWOP) Ky është i pari anëtarësim i komunitetit të psikologëve të Shqipërisë në më shumë se 20 vite psikologji në vend. Do punojmë fort...