Njoftim i Rëndësishëm!

Njoftim i Rëndësishëm!

Përshëndetje, Duke uruar që punët të kenë shkuar mirë, dëshirojmë të sjellim në vëmendjen Tuaj: 1.Lutemi të mbani në konsideratë gjithmonë në momentin që Ju kryeni një pagesë për llogari të Urdhrit të Psikologut, si pranë filialeve të Bankës Raiffeisen po ashtu edhe...
Regjistrim për Provimin e Shtetit

Regjistrim për Provimin e Shtetit

Njoftim! Urdhri i Psikologut njofton se nga dita e nesërme datë 07.10.2022, do të hapen aplikimet për regjistrimin e psikologëve në Provimin e Shtetit. Kategoritë e psikologëve që duhet të regjistrohen në këtë Provim janë: a) Kategoria e psikologëve, të cilët kanë...
Regjistrimi për Provimin e Praktikës

Regjistrimi për Provimin e Praktikës

Urdhri i Psikologut njofton se nga dita e nesërme datë 06.10.2022, do të hapen aplikimet për regjistrimin e psikologëve në Vlerësimin e Aftësimit Praktik (Provimin e Praktikës). Psikologët që kanë përfunduar kryerjen e Praktikës Profesionale, duhet të aplikojnë për...
“Sytë nga shëndeti mendor” Ftesë pjesëmarrje

“Sytë nga shëndeti mendor” Ftesë pjesëmarrje

Të nderuar anëtarë, dashamirës të psikologjisë, pedagogë dhe studentë, punonjës të shëndetësisë, përfaqësues të shoqërisë civile dhe të organizatave! Të nderuar qytetarë! Shëndeti Mendor është kthyer në një problem mbarëbotëror veçanërisht pas pandemisë dhe padyshim,...