Njoftim për Provimin e Shtetit!

Njoftim për Provimin e Shtetit!

Njoftim! Urdhri i Psikologut njofton se sapo janë publikuar nga QSHA listat me emrat e psikologëve, të cilët do t’i nështrohen Provimit të Shtetit. Ky provim do të zhvillohet në datë 29.1.2024. Për të parë njoftimin e plotë si dhe emrin Tuaj në listat e...

Njoftim për pagesën e Provimit të Shtetit!

Njoftim! Për të gjithë kandidatët aplikantë për regjistrim në provimin e shtetit në profesionin e rregulluar të Psikologut, të cilët janë pranuar nga Urdhri Profesional i Psikologut, lutemi që brenda ditës së nesërme 23.01.2024, të ngarkojnë pagesën në sistem në...
Njoftim mbi Leksionin e hapur!

Njoftim mbi Leksionin e hapur!

Në kuadër të aktiviteteve që do të realizojmë lidhur me Semestrin e EFPA-s, ditën e enjte datë 25.01.2024 ora 13.00 do të organizohet leksioni i hapur me temë: “Shërbimi psikologjik në shkolla dje dhe sot”. Aktiviteti do të realizohet në bashkëpunim me...