Lista emërore për Provimin e Praktikës

Lista emërore për Provimin e Praktikës

Njoftim Në linkun bashkëngjitur do të gjeni listat emërore të psikologëve që do t’i nënshtrohen Vlerësimit të Aftësimit Praktik në datat 5-6-7 Dhjetor sipas ditëve dhe orarit të përcaktuar. Ju falenderojmë për mirëkuptimin. Suksese në provim! Lista emerore VAP...