Njoftim!

Sqarim mbi vlerën e krediteve të Edukimit në Vazhdim! Urdhri i Psikologut sqaron të gjithë psikologët anëtarë të Urdhrit të Psikologët, qe janë te licencuar dhe që kërkojnë të marrin kredite per rilicencim se: Pagesa për çdo kredit te miratuar që shkon për llogari të...

Njoftim!

Divizionet Të nderuar anëtarë dhe kolegë,E kemi nisur ndërtimin e Urdhrit me pak njerëz. Sot jemi shtuar jo vetëm në anëtarësi, por edhe me kolegë e miq të mirë, të cilët i janë bashkuar vizionit tonë. Shumë prej tyre vijojnë të kontribuojnë vullnetarisht.Ndërkohë,...

Memorandum me Spanjën

Memorandum me Spanjën Si sot tre vjet më parë, 21.10.2017 firmosëm në Madrid, Spanjë memorandumin e bashkëpunimit me Urdhrin Spanjoll. Një nga miqësitë tona më të forta profesionale, që na hapi rrugën në anëtarësimin në Federatën Europiane.Sa shumë punë të bëra e sa...

Njoftim! Të dashur anëtarë të Urdhrit të Psikologut! Urdhri i Psikologut ju bën thirrje të gjithë anëtarëve të tij, që për sa kohë situata do të vijojë të jetë e rënduar, të shmangni ardhjet jo të domosdoshme pranë zyrës tonë. Nëse keni nevojë për informacione, Ju...