Covid-19 Psikologët shqiptarë online

Disa ditë më parë prezantuam shërbimin “Psikologët shqiptarë online”. Shërbimi ishte I ri dhe duke vlerësuar se dhe vete profesioni I psikologut mbetet I ri në vend, personalisht inkurajova fillimisht veten dhe çdo profesionist se, sikur edhe pak njerëz të...

COVID-19 Rekomandime prindërve për fëmijët!

Ky material i punuar nga psikologët europianë të EFPA (ku jemi anëtarë me të drejta të plota) dhe përkthyer, përshtatur e shpërndarë nga Urdhri i Psikologut, synon t’ju vijë në ndihmë të gjithë prindërve, që përballen me karantinën për shkak të COVID-19, në raportet e...

Nisma për konsultime psikologjike online Covid-19!

Covid-19 NISMA: PSIKOLOGËT SHQIPTARË ONLINE Shërbim pa pagesë Nismës për konsultime psikologjike online PA PAGESË, i janë pergjigjur më shumë se 80 psikologë të Urdhrit të Psikologut. Kolegët me disa vite eksperiencë në profesion nga e gjithë Shqipëria, do të ofrojnë...

Covid-2019!

Përshëndetje, Shpresojmë mbi të gjitha të jeni mirë ju dhe të gjithë familjarët! Kjo që po kalojmë është një situatë e vështirë dhe e panjohur për të gjithë, ndaj në këto kushte, është e rëndësishme që si profesionistë, të ruajmë së pari qetësinë tonë, të marrim sa më...