Njoftim !

Urdhri i Psikologut ju informon se Trajnimi me temë: “Menaxhimi i Emergjencave me në fokus traumën”, do të organizohet nga Urdhri i Psikologut në bashkëpunim me Universitetin Mesdhetar të Tiranës, ku do të lektojë Prof. Vitalii Klymchuk, psikolog i...

Njoftim!

  Urdhri i Psikologut njofton se për shkak të tërmetit të 26 Nëntorit dhe situatës emergjente të krijuar pas saj, nuk u bë dot i mundur realizimi i organizimit të Provimit të Praktikës Profesionale në muajin Dhjetor, ndaj për këtë arsye Vlerësimi i Aftësimit...

Njoftim për trajnim!

Si fillim Ju urojmë te gjithëve nje vit sa më të mbarë e me shëndet! Duke marrë shkas nga situata emergjente e krijuar pas tërmetit të 26 Nëntorit, Urdhri i Psikologut ju njofton se do të organizojë një trajnim për të gjithë psikologët, të cilët do të kenë dëshirë të...

LETËR E HAPUR

Drejtuar: Z.Ilir Havolli Pak ditë  më parë u postua në rrjetet sociale një video e emisionit “Sot”, e televizionit KTV , ku ju, Z.Havolli ishit i  ftua,r së bashku me  Z.Sami Rexhepi. Prononcimi juaj në TV u bë një ditë pas ardhjes tuaj disa oreshe në Durrës bashkë me...
Njoftim!

Njoftim!

Urdhri i Psikologut njofton të gjithë anëtarët e tij se, si shkak i tëmetit të 26 Nëntorit, zyra Qendrore e UP nuk është funksionale për të zhvilluar aktivitetin normal të saj. Urdhri i Psikologut po punon për restaurimin sa më të shpejtë të saj. Jeni të lutur që për...
Si të Anëtarsohemi në U.P.

Si të Anëtarsohemi në U.P.

Për t’u regjistruar si anëtar i Urdhrit të Psikologut duhet të paraqiten dokumentet e mëposhtme:  Pasaportë ose Kartë ID të vlefshme fotokopje  Kërkesë për anëtarësim  Curriculum Vitae  Diplomat, të cilat vërtetojnë studimet e kryera dhe titujt e fituar, sipas...