Nis shpërndarja e kartave 2024

Nis shpërndarja e kartave 2024

Njoftim! Urdhri i Psikologut njofton se duke filluar që nga sot, dita e hënë datë 26 Shkurt nis shpërndarja e Kartave të Anëtarësisë për vitin 2024 për të gjithë anëtarët tanë, si për ata të cilët janë të licencuar po ashtu edhe për praktikantët. Të gjithë ata anëtarë...
Njoftim!

Njoftim!

Duke qenë se gjatë këtyre ditëve kemi patur një mori pyetjesh nga anëtarësia mbi numrin e krediteve për efekt rilicencimi për kategorinë e psikologëve të cilët kanë mbi 20 vite eksperiencë në punë, lutemi gjeni vendimin e marrë nga Këshilli Kombëtar në Mars 2023. Të...
Nisim takimet me Anëtarësinë!

Nisim takimet me Anëtarësinë!

Nisim takimet me Anëtarësinë! Do të keni njoftime të mëtejshme lidhur me vendtakimet, si dhe takimet e tjera që do të realizohen në çdo qytet. Mirë u takofshim!
Njoftim i rëndësishëm mbi rilicensimin!

Njoftim i rëndësishëm mbi rilicensimin!

Njoftim i rëndësishëm mbi rilicensimin! Me Vendimin Nr. 2, datë 24.01.2024 të Këshillit Kombëtar u vendos se të gjithë psikologët të cilët do t’i nënshtrohen procesit të rilicensimit nga data 01.01.2024 deri në datë 31.12.2024 do të mund të rilicensohen me këto...