Takim informues mbi Edukimin në Vazhdim

Takim informues mbi Edukimin në Vazhdim

Njoftim për psikologët e licencuar! Urdhri i Psikologut njofton të gjithë psikologët e licencuar, të cilët janë të interesuar për më shumë informacion lidhur me Edukimin në Vazhdim, se Presidentia e Urdhrit të Psikologut Znj.Valbona Treska, do të zhvillojë një...

Njoftim!

Urdhri i Psikologut pati kenaqesine sot te mireprese perfaqesues te universiteteve ne vend dhe perfaqesues te Ministrise se Arsimit ne tryezen e rrumbullaket te organizuar mbi draft vkm qe presim te miratohet, mbi profilet e psikologjise, per realizimin e provimit te...

Sfidat dhe e ardhmja e psikologjise ne Kosove!

Me iniciativen e Urdhrit te Psikologut dhe ne bashkepunim me psikologet e Kosoves u realizuan dje ne Prishtine takime me Zv.Ministrin e Ceshtjeve Sociale dhe Zv.Ministrin e Shendetesise si dhe takime me nje pjese te trupes se komunitetit te psikologeve te...

Njoftim

Të nderuar anëtarë, Ju bëjmë me dije se sot u mbajt mbledhja e parë e Komisionit të Edukimit në Vazhdim të Psikologëve. Anëtarët e KEVP miratuan formularët pēr akreditimin e programeve për Edukimin në Vazhdim të cilat i gjeni në faqen tonë të web si dhe bashkëngjitur...

Njoftim

Te nderuar anëtarë, Ju njoftojme se kane nisur aplikimet pranë Urdhrit të Psikologut, për ekspert të jashtëm pranë Komisionit të Edukimit në Vazhdim. Çdo psikolog i interesuar duhet të plotësojë këto kritere: 1) Të jetë anëtar i Urdhrit të Psikologut 2) Të ketë gradën...