NJOFTIM

Në bazë të ligjit për Urdhrin e Psikologut dhe vendimit të Këshillit Kombëtar nr.11, datë 29.03.2017, “Për miratimin e Rregullores për regjistrimin, anëtarësimin dhe liçencimin në Urdhrin e Psikologut”, nga data 03.04.2017 e në vijim, do të rifillojnë regjistrimet për...