Njoftim

Njoftim

Përshëndetje të gjithëve,Së pari shpresoj të jeni të gjithë mirë me shëndet. Në këtë situatë të vështirë, është mbi të gjitha e rëndësishme, që të jemi të gjithë mirë.Duke vlerësuar me shumë kujdes shtimin e rasteve me COVID-19, si dhe problematikat shëndetësore që...
Njoftim!

Njoftim!

Të nderuar, Për shkak të pandemisë COVID-19, Zyra Qëndrore e Urdhrit të Psikologut ka kërkuar disa ditë më parë nga anëtarët, të shfrytëzojnë edhe burime të tjera kontakti dhe të mos paraqiten drejtëpërdrejtë në zyrë për të marrë shërbime. Por edhe pas kësaj thirrje,...