Home

Rreth Nesh  Misioni Misioni i Urdhrit të Psikologut është nxitja dhe ruajtja e standardeve të larta në formimin dhe ushtrimin e profesionit në… Lexo më shumë  → .  Historiku Asnjë individ nuk mund të ushtrojë profesionin e Psikologut,në sistemin...