Njoftim për vende vakante në Këshillin Kombëtar!

Njoftim për vende vakante në Këshillin Kombëtar!

Njoftim! Urdhri i Psikologut Ju njofton se pas vendimit të Këshillit Kombëtar të Psikologut për konstatimin e ndërprerjes së mandatit për tre anëtarë të tij, bazuar në Ligjin nr.40/2016 “Për Urdhrin e Psikologut në Republikën e Shqipërisë”, Statutin e UP...
Njoftim!

Njoftim!

Njoftim! Urdhri i Psikologut Ju njofton se ka nisur procedurat për konstatimin e ndërprerjes së mandateve të tre prej anëtarëve të Këshillit Kombëtar të Urdhrit të Psikologut si dhe për zëvendësimin e tyre. UPSH do t’Ju njoftojë në vijim lidhur me nisjen e...

Njoftim për Edukimin në Vazhdim!

Të nderuar anëtarë, Këshilli Kombëtar i Urdhrit të Psikologut, duke shqyrtuar me kujdes problematikat mbi rilicencimin e psikologёve dhe në pritje të një procedure përfundimtare për dhënien e krediteve për psikologët që do të dakordësohet me institucionet, vendosi: 1....
Leksion i hapur!

Leksion i hapur!

Për herë të parë sjellim në Shqipëri një lektore të niveleve ndërkombëtarë si Dr. Annemarie Hiemstra,‭ ‬e‭ ‬cila‭ ‬ka‭ ‬një‭ ‬karierrë‭ ‬të‭ ‬shkëlqyer‭ ‬në‭ ‬fushën‭ ‬e‭ ‬psikologjisë‭ ‬organizacionale.‭ ‬ Dr. Hiemstra‭ ‬ka‭ ‬qenë Presidente e‭ ‬”European‭...