Njoftim

Njoftim

Njoftim! Urdhri i Psikologut njofton se psikologët, emrat e të cilëve janë të shënuar në listën bashkëngjitur, rezultojnë se kanë kryer aplikimin online në website-in tonë për regjistrimin në Provimin e Shtetit, por për arsye të problemeve teknike që mund të kenë...
Takim online me anëtarësinë

Takim online me anëtarësinë

Të nderuar Anëtarë të U.P, Në kuadër të rilicencimeve, përmbushjes së krediteve, afateve dhe rregulloreve që duhet të zbatojë secili nga ne, si dhe duke vlerësuar me kujdes problematikat që janë hasur deri më tani, Presidentja e UP Dr.Valbona Treska dhe stafi ju...

Njoftim për rilicencim!

Të dashur anëtarë, Këshilli Kombëtar i Urdhrit të Psikologut në mbledhjen e datës 13.07.2022, me qëllim lehtësimin e procedurave për rilicencimin e psikologëve vendosi:. 1. Për kategorinë e psikologëve, të licencuar për herë të parë gjatë vitit 1 Shtator 2017- 31...
Punimet e Asamblesë së VI-të Kombëtare

Punimet e Asamblesë së VI-të Kombëtare

 Njoftim!Urdhri i Psikologut zhvilloi punimet e Asamblesë së VI-të Kombëtare ditën e premte, datë 13 Maj, në ambjentet e Hotel “President”, në qytetin e Lezhës.Shumë kënaqësi të mblidheshim në Shëngjin, Lezhë me kolegë nga e gjithë Shqipëria për Asamblenë...

Njoftim!

Urdhri i Psikologut njofton se, në vijim të realizimit të takimeve të para zyrtare të koordinatorëve të rinj lokalë, do të zhvillohet në ambjentet e shkollës “Kongresi i Lushnjes” ditën e hënë, datë 7 Shkurt në orën 13.00 takimi i psikologëve anëtarë të...