Rilicencimi

Rilicencimi

Njoftim i rëndësishëm! Urdhri i Psikologut njofton se të gjithë ata psikologë, të cilëve i’u përfundon vlefshmëria e licencës në datë 01.09.2022 dhe që kanë interes për rinovimin e saj, duhet të na dërgojnë një kërkesë për rinovimin e Licencës, në adresën e...
Njoftim për Rilicencim

Njoftim për Rilicencim

Njoftim! Urdhri i Psikologut njofton se të gjithë ata psikologë, të cilëve i’u përfundon vlefshmëria e Licencës brenda vitit 2022, në mënyrë që të vijohet me rinovimin e licencës, duhet të na dërgojnë çertifikatat e marra nga ofertuesit e aktiviteteve, për të...