Si të Anëtarsohemi në U.P.

Lista e dokumentave     Për t’u regjistruar si anëtar i Urdhrit të Psikologut duhet të paraqiten dokumentet e mëposhtme:   Pasaportë ose Kartë ID të vlefshme fotokopje Curriculum Vitae Diplomat, të cilat vërtetojnë studimet e kryera dhe titujt e fituar, sipas ligjit,...
Të nderuar anëtarë të Urdhrit të Psikologut!

Të nderuar anëtarë të Urdhrit të Psikologut!

  Urdhri i Psikologut, i përfaqsuar nga presidentja Valbona Treska, po merr pjesë në Samitin Ndërkombëtar inagurues të Psikologjisë dhe Shëndetit Global: “Një Udhëheqës në Veprim mbi Klimën”, i cili po mbahet në datat 14-16 Nëntor në Lisbonë, Portugali. Ky samit...
Njoftim për praktikantët!

Njoftim për praktikantët!

Njoftojmë të gjithë psikologët, të cilët kanë përfunduar praktikën profesionale se duhet të regjistrohen menjëherë në Vlerësimin e Aftësimit Praktik, si parakusht ligjor, për Provimin e Shtetit dhe pajisjen me Licencë. Sjellim në vëmendje se dosja e secilit nga...