Njoftim për Provimin e Rilicencimit!

Njoftim për Provimin e Rilicencimit!

Njoftim për Provimin e Rilicencimit! Të nderuar anëtarë të Urdhrit të Psikologut, Në linkun bashkangjitur po shpërndajmë Programin e Rilicencimit për të gjithë psikologët që nuk kanë mundur të plotësojnë numrin e krediteve të nevojshme për t’u rilicencuar. Në...
Lista emërore për Provimin e Praktikës

Lista emërore për Provimin e Praktikës

Njoftim Në linkun bashkëngjitur do të gjeni listat emërore të psikologëve që do t’i nënshtrohen Vlerësimit të Aftësimit Praktik në datat 24-26 Maj sipas ditëve dhe orarit të përcaktuar. Ju falenderojmë për mirëkuptimin. Suksese në provim!   Lista emërore e...
Asambleja e VII Kombëtare

Asambleja e VII Kombëtare

Njoftim! Urdhri i Psikologut ka kënaqësinë t’Ju njoftojë se në datë 2 Qershor ora 12:00, në ambjentet e “Regina Hotel ” në Vlorë, do të zhvillohen punimet e Asamblesë së VII-të Kombëtare të Urdhrit të Psikologut. Të gjithë anëtarët e interesuar për...

Njoftim!

Edhe pak ditë për t’u regjistruar në Kongresin e Brighton-it. https://efpa.workplace.com/groups/0.1.0.announcements/permalink/1675781986274305/

Njoftim!

Të nderuar anëtarë të Urdhrit të Psikologut Në datat 29 dhe 30 shtator 2023, Fakulteti i Filozofisë i Universitetit të Nishit në Serbi, organizon Konferencën Ndërkombëtare “19-të Ditët e Psikologjisë së Aplikuar”. Tematika zyrtare e Konferencës këtë vit është...