Njoftim !

  Të nderuar anëtarë, Urdhri i Psikologut, njofton se ditën e djeshme realizoi disa takime me institucionet kryesore në Qarkun Lezhë, ku krahas Presidentes së Urdhrit të Psikologut, Znj.Valbona Treska, mori pjesë në këto takime edhe koordinatori i Urdhrit të...

Psikologu i Vitit 2018!

Të nderuar anëtarë, Ju njoftojmë se, ashtu siç jeni informuar që nga publikimi i datës 8 nentor, për afro një muaj qëndroi i hapur votimi në faqen zyrtare të Urdhrit të Psikologut, për të shpallur psikologun e vitit, një çmim simbolik, për të vlerësuar punën e...

Njoftim!

Të nderuar anëtarë, Ju njoftojmë se në mbledhjet e datës 21.11.2018 dhe në vazhdimin e saj datë 04.12.2018 të Këshillit Kombëtar të Urdhrit të Psikologut, bazuar në nenin 6, pika 2e), të Ligjit Nr.40/2016 “Për Urdhrin e Psikologut në Republikën e...