Takim informues mbi Edukimin në Vazhdim

Takim informues mbi Edukimin në Vazhdim

Njoftim për psikologët e licencuar! Urdhri i Psikologut njofton të gjithë psikologët e licencuar, të cilët janë të interesuar për më shumë informacion lidhur me Edukimin në Vazhdim, se Presidentia e Urdhrit të Psikologut Znj.Valbona Treska, do të zhvillojë një...

Njoftim për regjistrimin në provimin e praktikës! Urdhri i Psikologut u bën thirrje të gjithë psikologëve praktikantë, të cilët e kanë përfunduar periudhën e ushtrimit të praktikës profesionale, se duhet të dorëzojnë një kërkesë me shkrim pranë zyrës tonë, brenda...
Njoftim

Njoftim

Përshëndetje të gjithëve,Së pari shpresoj të jeni të gjithë mirë me shëndet. Në këtë situatë të vështirë, është mbi të gjitha e rëndësishme, që të jemi të gjithë mirë.Duke vlerësuar me shumë kujdes shtimin e rasteve me COVID-19, si dhe problematikat shëndetësore që...
Njoftim!

Njoftim!

Të nderuar, Për shkak të pandemisë COVID-19, Zyra Qëndrore e Urdhrit të Psikologut ka kërkuar disa ditë më parë nga anëtarët, të shfrytëzojnë edhe burime të tjera kontakti dhe të mos paraqiten drejtëpërdrejtë në zyrë për të marrë shërbime. Por edhe pas kësaj thirrje,...

Njoftim!

Sqarim mbi vlerën e krediteve të Edukimit në Vazhdim! Urdhri i Psikologut sqaron të gjithë psikologët anëtarë të Urdhrit të Psikologët, qe janë te licencuar dhe që kërkojnë të marrin kredite per rilicencim se: Pagesa për çdo kredit te miratuar që shkon për llogari të...