Njoftim

Njoftim

Urdhri i Psikologut ju njofton se Kartat e Anëtarësisë 2021 (për psikologët e licencuar dhe ata praktikantë), do të vijojnë të shpërndahen nga dita e mërkurë, datë 17 Shkurt deri ditën e premte datë 19 Shkurt nga ora 09:00 deri në orën 10:00. Shpërndarja e kartave do...

Super lajm✅ Urdhri i Psikologut ka nisur prej disa kohësh një seri kontaktesh me kompanitë më të mëdha në treg, me qëllim lehtësimin e shërbimeve në vlerë monetare për psikologët anëtarë të UP. Pas lehtësimit të shërbimeve me Postën Shqiptare, vijmë me një Marrëveshje...
Njoftim!

Njoftim!

Duke qenë se vazhdimisht na pyesin nëse kemi komunikuar ose jo për problemin e pagave të psikologëve shkollorë, më poshtë është vetëm shkresa e fundit e dërguar Ministrisë së Arsimit, Sportit dhe Rinisë, ku përcjellim të gjitha problematikat dhe shqetësimet e ngritura...
Njoftim!

Njoftim!

Urdhri i Psikologut, që prej fillimit të ekzistencës së tij, ka patur në fokus dëgjimin e çdo problematike dhe shqetësimi të ngritur nga cilido anëtar i tij dhe angazhimin maksimal për t’u dhënë zgjidhje sa më të shpejtë këtyre problematikave apo për t’i...

Njoftim për regjistrimin në provimin e praktikës! Urdhri i Psikologut u bën thirrje të gjithë psikologëve praktikantë, të cilët e kanë përfunduar periudhën e ushtrimit të praktikës profesionale, se duhet të dorëzojnë një kërkesë me shkrim pranë zyrës tonë, brenda...
Njoftim

Njoftim

Përshëndetje të gjithëve,Së pari shpresoj të jeni të gjithë mirë me shëndet. Në këtë situatë të vështirë, është mbi të gjitha e rëndësishme, që të jemi të gjithë mirë.Duke vlerësuar me shumë kujdes shtimin e rasteve me COVID-19, si dhe problematikat shëndetësore që...