Urdhri i Psikologut ju informon se Trajnimi me temë: “Menaxhimi i Emergjencave me në fokus traumën”, do të organizohet nga Urdhri i Psikologut në bashkëpunim me Universitetin Mesdhetar të Tiranës, ku do të lektojë Prof. Vitalii Klymchuk, psikolog i specializuar në emergjenca dhe njëkohësisht anëtar i Komitetit të Katastrofave Natyrore, Traumave dhe Krizave ne EFPA, do të zhvillohet në ambjentet e Univeristetit Mesdhetar në Tiranë, në datat 15-16-17 Janar 2020 ora 10:00-17:00.

Urdhri i Psikologut fton të gjithë të interesuarit të nxitojnë për t’u bërë pjesë e këtij Trajnimi, pasi vendet janë të limituara. Regjistrimet mbyllen ditën e premte, datë 10 Janar.

Ju faleminderit !

Urdhri i Psikologut