Njoftim!
Urdhri i Psikologut Ju njofton se ka nisur procedurat për konstatimin e ndërprerjes së mandateve të tre prej anëtarëve të Këshillit Kombëtar të Urdhrit të Psikologut si dhe për zëvendësimin e tyre.
UPSH do t’Ju njoftojë në vijim lidhur me nisjen e aplikimeve për kandidatët për vendet vakante të Këshillit Kombëtar të Urdhrit të Psikologut si dhe për organizimin e Asamblesë së VIII-të Kombëtare.
Ju faleminderit!
Urdhri i Psikologut