Njoftim!
Urdhri i Psikologut njofton se sapo janë publikuar nga QSHA listat me emrat e psikologëve, të cilët do t’i nështrohen Provimit të Shtetit. Ky provim do të zhvillohet në datë 29.1.2024. Për të parë njoftimin e plotë si dhe emrin Tuaj në listat e publikuara nga QSHA klikoni në linkun:
Kujdes: Ditën e Provimit, çdo psikolog duhet të ketë me vete mjetin identifikues, kopjen e mjetit identifikues si dhe faturën origjnale të kryerjes së pagesës për regjistrimin në provim.
Suksese të gjithë psikologëve pjesëmarrës!
Urdhri i Psikologut