Njoftim!
Njoftohen të gjithë psikologët për të cilët Provimi i Shtetit në muajin Korrik nuk u realizua, se data e provimit është 15.09.2023.
Lutemi mos harroni te merrni me vete kartën e identitetit dhe faturën e pagesës së provimit.
Për më tepër informacion klikoni tek faqja zyrtare e QSHA.
Suksese!