Finalizohet me sukses procedura e Provimit të Parë të Shtetit për Psikologët✅
 
Datat për realizimin e tij planifikohen të jenë 18-19-20 Maj 2022✅
Faleminderit Ministria e Arsimit dhe Sportit dhe veçanërisht Ministre Evis Kushi për finalizimin e procesit si dhe @QSHA për punën dhe bashkëpunimin✅
 
Faleminderit grupit të hartimit të pyetjeve dhe kujtdo tjetër që ishte pjesë e procesit✅
Ishte një rrugë e gjatë dhe me shumë vonesa, ndaj së fundmi faleminderit çdo psikologu që bëri durim dhe na mirëkuptoi në vështirësitë që kemi hasur për ta finalizuar❤
 
Shumë suksese të gjithëve😊
 
Urdhri I Psikologut