Njoftim!

Të dashur anëtarë të Urdhrit të Psikologut!

Urdhri i Psikologut ju bën thirrje të gjithë anëtarëve të tij, që për sa kohë situata do të vijojë të jetë e rënduar, të shmangni ardhjet jo të domosdoshme pranë zyrës tonë. Nëse keni nevojë për informacione, Ju lutem të na kontaktoni në numrin e telefonit 044511804, si dhe të na shkruani e-mail në adresat zyrtare tona dhe ne do t’ju asistojmë për çdo gjë, për të cilën do të keni nevojë. Nëse do ju duhet të dorëzoni dokumenta për regjistrim, apo për cfarëdolloj arsye tjetër, ju lutemi të na i dërgoni ato me anë të postës në adresën: Blv “Gjergj Fishta, Nd.26, Kati 2, ap.9, Tiranë.

Mbroni shëndetin Tuaj!

Urdhri i Psikologut