Të nderuar anëtarë,

Kemi kënaqësinë t’Ju njoftojmë se Asambleja e VIII-të Kombëtare e Urdhrit të Psikologut do të zhvillojë punimet në datë 05.07.2024 ora 11.00, Hotel Plaza.
Jeni të gjithë të mirëpritur☺️

Në vijim do të ketë informacione të tjera mbi programin dhe organizimin.

U.P.SH