Njoftim!

Urdhri i Psikologut njofton se në datat 24-27 Maj 2023 në Katowicë të Polonisë do të zhvillohet Kongresi i 21-të i Shoqatës Europiane të Psikologëve të Punës dhe Organizacionalë (EAWOP). Të gjithë psikologët  e interesuar, që duan të prezantojnë punimet e tyre shkencore në këtë Kongres, do duhet të regjistrohen më parë në faqen zyrtare të EAWOP-it. Afati i fundit i aplikimeve është data 15.10.2022.

Më poshtë gjeni informacione të nevojshme mbi afatet e aplikimeve.

Ju faleminderit!

Urdhri i Psikologut