Urdhri i Psikologut pati kenaqesine sot te mireprese perfaqesues te universiteteve ne vend dhe perfaqesues te Ministrise se Arsimit ne tryezen e rrumbullaket te organizuar mbi draft vkm qe presim te miratohet, mbi profilet e psikologjise, per realizimin e provimit te shtetit.
Falenderojme per bashkepunimin dhe mbeshtetjen Ministrine e Arsimit, Universitetin e Durresit, Universitetin e Shkodres, Universitetin e Elbasanit dhe Universitetin Europian te Tiranes. 😊