Njoftim!
Në linkun bashkëngjitur do të gjeni listat emërore të psikologëve që do t’i nënshtrohen Vlerësimit të Aftësimit Praktik në datat 4-8 Prill sipas ditëve dhe orarit të përcaktuar. Të gjithë ate që nuk gjejnë emrin në asnjërën nga listat, të mos shqetësohen pasi diten e hënë do të publikojmë edhe një listë tjetër provimi.
Ju falenderojmë për mirëkuptimin dhe ju urojmë një fundjavë të bukur të gjithëve.
Suksese në provim!