Jeni gati për një super Kongres që po organizohet nga European Association of Work and Organizational Psychology (EAWOP)?
Kongresi do të mbahet në Katowice, Poloni në maj 2023!✅️
Këshili Ekzekutiv I EAWOP, në të cilin Shqipëria përfaqësohet nga Dr.Valbona Treska, ka realizuar një vizitë pune në Qendrën Internacionale të Kongreseve, për të konkluduar zhvillimin e Kongresit.
Mbledhja e rradhës e Këshillit Ekzekutiv është mbajtur pranë ambjenteve të Universitetit të Silesia, Katowice, Poloni.
Komiteti Shkencor pret të aprovojë mbi 2000 punime shkencore këtë vit. Urojmë të kemi sa më shumë punime të paraqitura dhe nga psikologët tanë✅️