eHelth

Të nderuar psikologë, Kemi kënaqësinë të ndajmë me ju NË GJUHËN SHQIP, pyetësorin që grupi i eHealth i European Psychologists’ Associations (EFPA) ka publikuar për një studim mbi konsultat online. Inkurajojmë të gjithë profesionistët e shëndetit mendor...

Njoftim!

COVID-19 Rregulla në lidhje me këshillimin në internet (on-line) Pyetje-Përgjigje (Frequently Asked Question – FAQ) Covid 19 FAQ – Keshillimi Online

Njoftim!

Zyra Qendrore e Urdhrit të Psikologut, sikundër jeni njoftuar edhe më parë, për shkak të situatës së jashtëzakonshme në të cilën ndodhemi, të fatkeqësisë natyrore shaktuar nga  virusi  COVID-19, vijon prej disa ditësh të qëndrojë e mbyllur, me stafin i cili po ofron...

Njoftim!

Urdhri i Psikologut informon të gjithë ata psikologë, të cilët janë të interesuar për tu punësuar, që janë anëtarë të Urdhrit të Psikologut dhe janë të pajisur me Licencën Profesionale të lëshuar nga Urdhri i Psikologut, se Qendra Kombëtare Pritëse për Azilkërkuesit...

Covid-19 Psikologët shqiptarë online

Disa ditë më parë prezantuam shërbimin “Psikologët shqiptarë online”. Shërbimi ishte I ri dhe duke vlerësuar se dhe vete profesioni I psikologut mbetet I ri në vend, personalisht inkurajova fillimisht veten dhe çdo profesionist se, sikur edhe pak njerëz të...

COVID-19 Rekomandime prindërve për fëmijët!

Ky material i punuar nga psikologët europianë të EFPA (ku jemi anëtarë me të drejta të plota) dhe përkthyer, përshtatur e shpërndarë nga Urdhri i Psikologut, synon t’ju vijë në ndihmë të gjithë prindërve, që përballen me karantinën për shkak të COVID-19, në raportet e...